Brat Zorice Brunclik za SVET ispričao da živi od socijalne pomoći, a evo kako izgleda dom njegove sestre! (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Zorice Brunclik za SVET ispričao da živi od socijalne pomoći, a evo kako izgleda dom njegove sestre! (foto/video)

Posle šokantne ispovesti brata Zorice Brunclik, Ljubivoja, za najnoviji broj SVETA, mnogi su se zapitali zašto mu sestra nije pomogla.

Kako je za SVET rekao Ljubivoje Brunclik, sa folkerkom nije pričao godinama, a živi od socijalne pomoći. Prema njegovim rečima, on je oprostio sestri, i ističe da je on više voleo nju nego ona njemu. Ljubivoje dodaje da su mu iskeli struju, ali da mu sestra nikada finasijski nije pomogla.

Zorica je posvećena svojoj porodici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a evo i kako izgleda unutrašnjost njenog doma u Krnjači gde živi sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom i decom.

Видео запис корисника Zlata Arandjelovic (@goldies_fash) дана 6. Окт 2015. у 7:33 PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.