Branka Veselinović: Žao mi je što nisam postala majka!

Izvor: Svet, 25.Sep.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branka Veselinović: Žao mi je što nisam postala majka!

Najstarija glumica u Srbiji Branka Veselinović nedavno je proslavila 98. rođendan i tom prilikom se prisetila kako je slavila najdivnije datume zajedno sa svojim pokojnim suprugom Mlađom Veselinovićem.
Mnogo toga su, kako kaže, prošli zajedno. Proživeli i lepe i tužne trenutke, a samo joj jedna želja nije ispunjena.
Oboje smo toliko želeli da imamo decu. Ali, eto, nije se desilo. Ali, nikada ne bi trebalo sažaljevati ljude ni zbog čega. Meni je srce uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kucalo za ljubav i za decu. Želim da svaki trenutak proživim. Pišem, crtam, vitalna sam. Držim mozak u funkciji. Nikada mi mozak nije bio na otavi. Ne valja ako ga pustite da se odmara. I dalje obilazim Domove penzionera, imam predstave, zasmejavam ljude. To me drži vitalnom“, rekla je Branka za Blic.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Branka Veselinović: Žao mi je što nisam postala majka!

Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2016

Najstarija glumica u Srbiji Branka Veselinović nedavno je proslavila 98. rođendan i tom prilikom se prisetila kako je slavila najdivnije datume zajedno sa svojim pokojnim suprugom Mlađom Veselinovićem...Mnogo toga su, kako kaže, prošli zajedno. Proživeli i lepe i tužne trenutke, a samo joj jedna...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.