Bowlus Road Chief - Kamp prikolica iz snova! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Avg.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bowlus Road Chief - Kamp prikolica iz snova! FOTO + VIDEO

Bowlus Road Chief LLC kompanija predstavila je novu kamp prikolicu iz snova koja je deo limitirane kolekcije.

Mnogi žele u svom posedu kamp prikolicu kojom će moći da krenu na put, a da pritom imaju na jednom mestu sve ono što im je potrebno za sigurno porodično putovanje. Kompanija Bowlus Road Chief LLC predstavila je svoj novi proizvod koji će mnogi poželeti da imaju u svom vlasništvu. Ovo je prvi ikada napravljen kamper koji koristi litijum-jonske baterije, čime se dobija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kapacitet do 2000 vati jače snage za električno vozilo. Takođe poseduje solarne panele koji upijaju i skladište energiju, koja je dovoljna da sve funkcioniše bez struje čak nedelju dana. Što se tiče unutrašnjosti, u njoj se nalazi potpuno opremljena kuhinja, koja podrazumeva zamrzivač, frižider, ugradnu rernu i stakleno keramičku ploču. Naravno, tu je i kupatilo, kao i prijemnik za bežični internet, klima uređaj, zatim masivni krovni prozori, sto za ručavanje, i spavaća soba u kojoj se nalaze dva dušeka iste veličine koja mogu biti odvojena, a mogu i da se spoje u jedan veliki bračni krevet.

Dužina ove prikolice je 7 metara, a njegova celokupna težina je nešto preko jedne tone. Kada je cena u pitanju, ona iznosi 219 hiljada dolara, što nije jeftino, ali uzimajući u obzir šta sve dobijate za taj novac, sigurno je vredno.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.