Bora Drljača: Era plaća devojku 50 evra!

Izvor: Svet, 22.Dec.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Drljača: Era plaća devojku 50 evra!

Da je Era Ojdanić naklonjen mlađim devojkama poznata je stvar. On se uvek ponosio time. Međutim, njegov kolega Bora Drljača ističe da nežniji pol ne pada na pevačev šarm, već na novčanice.
Drljača je na jednom snimanju, u trenutku kada su se pojavili Era i njegova devojka Marija, sa kojom je folker više od pet meseci u vezi, prokomentarisao da i on može kao Ojdanić da plati 50 evra i šeta zgodnu cicu. Dok su fotografi slikali golupčiće kako se ljube, Bora je besno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dobacio:
“Vidi ovog Eru, plati 50 evra i onda šeta devojku. Sada je on zanimljiv jer kao ima devojku, mladu. Pa, i ja sam mogao da dam po 50 evra i da dovedem dve ovde da me ljube”,  pričao je Drljača, da bi zatim ustao i počeo da grli Maru, sve dok Era nije skočio na njega rekavši mu da skloni ruke sa njegove devojke, piše Alo!
“Boro, šta si navalio? Beži tamo, to ja čuvam”, odbrusio je Ojdanić kolegi.
Atraktivna crnka unela je pometnju kod kolega koji su i van scene najbolji prijatelji. Bar su bili do ovog momenta.
A šta je Era imao da kaže kada su ga novinari pozvali?
“Bora je moj drug, ne znam zašto je to rekao. Pa to nije tako, Mara je ljubav moja. Normalno je i džentlmenski da svojoj ženi poklanjaš nešto, ali nije ona zbog toga sa mnom. Kakvih crnih 50 evra?! Uostalom, evo je ona pored mene, pa neka vam ona kaže”, izjavio je Ojdanić i dao telefon svojoj dragoj.
“Ja nisam takva devojka, degutantno mi je to što je Bora rekao. Pa, danas na ulici ne možeš da nađeš bilo koju za 50 evra. Ja nisam klinka, izgrađena sam ličnost. Uvek me Era obraduje nekim poklonom, ali ja nisam sa njim zbog toga. On je medijska ličnost i zato nas osuđuju. A, što se Bore tiče, malo sam iznenađena”, kaže pevačeva devojka.
 
Izvor: Alo!
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Drljača opleo: Era plati 50 evra i onda šeta devojku!

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2014

Da je Era Ojdanić naklonjen mlađim devojkama poznata je stvar. On se uvek ponosio time. Međutim, njegov kolega Bora Drljača ističe da nežniji pol ne pada na pevačev šarm, već na novčanice...Drljača je na jednom snimanju, u trenutku kada su se pojavili Era i njegova devojka Marija, sa kojom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.