Bora Čorba: Često padam u iskušenje da se napijem!

Izvor: Svet, 07.Jul.2015, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Čorba: Često padam u iskušenje da se napijem!

Bora Ðorđević priznao je da često dolazi u iskušenje da zapali cigaretu i okusi alkohol, ali da opet uspeva da se odupre tome jer je fokusiran na vežbanje u teretani.
Frontmen rok grupe Riblja čorba iz dana u dan se bori da ne poklekne i da se ne vrati starim porocima, koji mogu da ga koštaju života jer se mesecima leči od alkoholizma.
“Teško izdržavam jer sanjam o starim navikama. Često dolazim u iskušenje da uzmem cigaretu i alkohol, ali ne dam se. Ne bih znao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << precizno da kažem koliko dugo nisam zapalio i popio ni kap jer slabo stojim sa brojevima. Sigurno je da mi poslednjih meseci sve to teško pada. Ali verujem u sebe i uspevam. Mnogo je teže ostaviti duvan nego alkohol”, otkriva član žirija prve sezone takmičenja “Pinkove zvezde“.
Bora je smršao oko 20 kilograma jer se prvo početkom decembra prošle godine lečio od upale pluća, a posle se još odrekao masne i kalorične ishrane. Muzičar svakodnevno vežba dva puta po sat i po vremena i to ga, kako kaže, spasava.
“Pre nego što sam se razboleo, sa 117 kilograma sam spao na 95. Tokom oporavka nakon upale pluća sam se ponovo ugojio jer tada nisam mogao da vežbam i bukvalno je pet dana bilo dovoljno da mi se opet sve prilepi. Kada sam se oporavio, spustio sam se na 93 kilograma i tu kilažu sam zadržao. Teško izdržavam treninge, ali sam uporan i svakodnevno vežbam po dva puta”, rekao je Đorđević, koji nije želeo da priča o raskidu veze sa Dubravkom iz Ljubljane, koju je redovno posećivao.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.