#BookTalk2015: Trećeg dana akcije “Nedelja knjige” podeljene su knjige u rekordnom vremenu!

Izvor: Scandal.rs, 02.Sep.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#BookTalk2015: Trećeg dana akcije “Nedelja knjige” podeljene su knjige u rekordnom vremenu!

Akcija pod nazivom “Nedelja knjige”, u okviru konferencije “Book Talk 2015# i te kako je zaživela u Novom Sadu, a pokazatelj toga je i činjenica da je trećeg dana, od kako traje akcija, podeljeno mnogo knjiga u rekordnom vremenu.

Kultura čitanja je ponovo u modi, a pravo vreme da se pročita par redaka, upravo je dok čekamo autobus ili se vozimo u njemu. Novi Sad je prepoznatljiv kao grad koji neguje tradiciju i kulturne tekovine, a čitanje je korak ka svom ličnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << razvoju, uobličavanju, i podizanju svesti svakog pojedinca o pravim vrednostima.

Naša akcija traje još sutra, ne sumnjamo da će naši sugrađani poslednjeg dana akcije biti revnosni i uživati u nekom dobrom naslovu na stajalištima gradskog prevoza ili uživati u čitanju u autobusu i time dobiti na poklon novu knjigu.

Prva Regionalna književna konferencija Book Talk 2015,  okupiće na desetine pisaca, prevodilaca, izdavača i čitalaca iz Srbije i država u okruženju. Glavni nosioci projekta su GLOSSY MEDIA – Magazin HELLO i Uduženje građana “NVO COLOR MEDIA EVENTS” , a njihovi partneri Color Press Grupa – najveći izdavač magazina u regionu i Color Media Comunications, koji zajedno, tokom godine, organizuju preko 50 konferencija i drugih događaja.

Konferencija se događa na više različitih lokacija u Novom Sadu i na Fruškoj gori: Andrevlje, Galerija Matice Srpske, Spomen Zbirka Pavla Beljanskog i vinarija “Deurić”.

Detaljni program konferencije nalazi se na sajtu: www.color.rs/booktalk2015

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.