Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Rajić dobila kritike zbog kilaže! (foto)

Bivša manekenka Bojana Rajić na svet je donela drugog sina pre sedam meseci, a neverovatnom brzinom je uspela da skine višak kilograma. Međutim, neki njeni pratioci na društvenim mrežama nisu baš oduševljeni Bojaninom figurom, odnosno smatraju da je premršava.

Naime, Rajićeva je na Instagram postavila fotografiju na kojoj se vidi njena silueta, a neki od komentara njenih pratilaca i nu bili baš pozitivni.

“Ja mislim da bi bilo bolje da se malo ugoji više, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nisu in tako mršave žene”, “Atraktivna je moderna, samo mislim da bi izgledala još bolje sa par kg.”

Međutim bilo je i onih koji su hvalili njenu figuru s obzirom na to da je na svet donela dvoje dece.

Podsetimo, Bojana ima sina sa bivšim mužem Vladimirom Stojkovićem, a mlađg sina Vukašina je dobila sa Branislavom Đurđevićem, za kojeg se udaa u julu prošle godine.

Inače, Bojana je nedavno pokazala koliko su teške vežbe kojima postiže željeni izgled.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.