Bobanu Rajoviću momci iz benda pojeli poklon: Odbiću im od plate! FOTO

Izvor: Svet plus, 28.Apr.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobanu Rajoviću momci iz benda pojeli poklon: Odbiću im od plate! FOTO

Boban Rajović važi za jednog od retkih pevača koji može da se pohvali veoma aktivnim i kreativnim fanovima koji ga uvek iznenade raznim poklonima. Tako je bilo i ovoga petka na nastupu u Hrvatskoj. 

Naime, grupa njegovih vatrenih fanova: Vesna Švajcar i Kristina Grbeša iz Hrvatske, Aleksandra Đorđević iz Srbije i Tamara Vulić iz Crne Gore su došle na ideju da mu ovaj put poklone domaće praline.  U jednoj specijalizovanoj tvornici za izradu slatkiša u Zagrebu su poručile >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << praline od crne i bele čokolade, na belim pralinama su dale napisati "Boban 15" a oko njih su poredale crne praline u obliku srca. Kutiju od pralina su oblepile svojim i Bobanovim zajedničkim fotografijama preko kojih su napisale "Za tebe skačemo i bez padobrana"

Simbolika je u tome da Rajović ove godine obeležava 15. godišnjicu karijere a ovo je bio njihov način da Rajoviću pokažu koliko ga cene i vole.  Boban je bio presrećan zbog poklona ali njegovu radost brzo su "pomutili" momci iz benda koji su navalili na praline i skoro sve ih "smazali" u par sekundi!

"Šta da radim, odbiću im od plate", našalio se Rajović na račun svoga benda i dodao:  "Ne mogu da im zamerim, praline su bile preukusne! Mnogo sam zahvalan mojim fanovima, oni su ti koji me uvek iznova "podignu" i oraspolože i taman kada pomislim da su "ispucali" sve ideje oni me iznova oduševe i zamalo rasplaču raznim iznenađenjima. Zaista sam srećan da imam najbolje fanove na svetu!", zaključio je šarmantni pevač. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.