Izvor: Scandal.rs, 23.Jul.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blogomanija Fashion & Beauty: Pokrenula je blog i nikada nećete verovati šta se desilo! (video)

Na Blogomaniji su učestvovali blogeri iz celog regiona, Jutjuberi, stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, PR-a, medijski stručnjaci…

Prezentaciju “Kako prevazići senzacionalizam” održala je blogerka Branislava Antović – Brana’s Divine World.

Moji naslovi su često bili poetični. Tekstovi su bili mnogo duži i imala sam mnogo fotografija za jedan blog. Nikada se nisam pridržavala nekog blogerskog pravila, a teme su bile one za koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sam mislila da niko neće čitati“ – rekla je Brana na početku izlaganja.

Senzacionalizam će privući jednom, drugi put, ali treći put će ti čitaoci reći „Zašto nas navlačiš ovim naslovima? Vi morate reći NE! Sadržaj mora biti koristan, pismen i kvalitetan, bez obzira koliko je dugačak. Publika će vas ceniti i vraćati se na vaš blog.

Njenu prezentaciju poslušajte u videu:

Blogomanija Fashion&Beauty je konferencija o poslovanju na Internetu koja se ove godine održala od 8. do 12. juna u Mariboru u hotelu Habakuk. Saznali smo dosta toga novog o blogovanju, Internet marketingu, odnosno zarađivanju, uspehu, popularnosti, manama i prednostima Internet sveta.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.