Blogomanija Fashion & Beauty: 15 godina Lepi i Zdravi (video)

Izvor: Scandal.rs, 31.Jul.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blogomanija Fashion & Beauty: 15 godina Lepi i Zdravi (video)

Na Blogomaniji su učestvovali blogeri iz celog regiona, Jutjuberi, stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, PR-a, medijski stručnjaci…

Prvog dana konferencije imali smo priliku da se više o printu i online izdanjima dobro poznatog časopisa i portala – Lepota & Zdravlje koji ove godine proslavlja 15 godina postojanja.

Na početku je glavna i odgovorna urednica Lepote i zdravlja, Lidija Ćulibrk, predstavila put magazina, od prvog ženskog lifestyle >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << magazina u Srbiji do brenda koji se sastoji iz različitih segmenata i deluje na različitim poljima.

Poslušajte njenu prezentaciju:

Nakon toga, u panelu pod nazivom “Šta će ostati i postati od Lepote & Zdravlja?” moderatorka  Jelena Jovičić razgovarala je sa ekipom Lepote&Zdravlja. Na panelu su učestvovali Đurđa Stanišić, Aleksandra Gavrilović, Jelena Joksimović, Martina Požgaj, Uroš Janković i Aleksandar Nakov. 

Kompletan panel poslušajte u videu:

Blogomanija Fashion&Beauty je konferencija o poslovanju na Internetu koja se ove godine održala od 8. do 12. juna u Mariboru u hotelu Habakuk. Saznali smo dosta toga novog o blogovanju, Internet marketingu, odnosno zarađivanju, uspehu, popularnosti, manama i prednostima Internet sveta.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.