Bivši muž Selme Bajrami postao tata!

Izvor: Svet plus, 31.Maj.2016, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši muž Selme Bajrami postao tata!

Popularna pevačica Selma Bajrami nedavno se razvela od svog supruga Muje Musića sa kojim ima sina Darisa, parnica je trajala dve godine a Selma je tokom procesa proživljavala prave drame.

Selma je napustila stan sa sinom kada je saznala da Mujo uporedo pored bračnog života viđa se sa eskort damom Draganom Zrnić koja je poznata u Beču,  dok sa druge strane Mujo je na sve načine sputavao razvod, ucenjivao i mlatretirao Selmu , njenu porodicu i saradnike sa druge strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Dragana je javno vređala pevačicu nazivajući je narkomankom i kako je treba zatvoriti na lečenje! Bez imalo stida uništavala je život Selmin i njenog maloletnog sina!

Mujo je pristao na razvod sredinom maja krijući pravu istinu da Dragana je pred porođajem i da mora da reši situaciju , tako da se porodila ljubavnica koja je razorila dom a Mujo pohvalio prijateljima da je dobio sina priča naš izvor koji se našao na licu mesta! Dok je javnost bila podeljena prava istina je konačno isplivala na površinu da je Selma bila žrtva ne samo svog bivšeg supruga već i njegove ljubavnice koja je ucenjivala na razno razne načine popularnu pevačicu da dođe do novca, nije joj dosta što nosi pola Selminih stvari koje je ostavila kad je napustila stan sa sinom zaključuje naš izvor.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.