Bitna je želja: Baka maturirala u 103. godini (video)

Izvor: Svet, 18.Apr.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitna je želja: Baka maturirala u 103. godini (video)

Starica iz Viskonsina svoju srednjoškolsku diplomu napokon je stavila u vitrinu i to punih 87 godina nakon što se upisala u školu koju zbog porodice nije mogla da pohađa.
Mari Hant živi u Spring Grinu, u jednom od staračkih domova. Ima 103 godine, ali iako odavno nije u cvetu mladosti, želja za maturom kod nje nikada nije nestala.
Put do njene diplome trajao je punih 87 godina, a u šali sada kaže da razmišlja i o upisu na fakultet. Međutim, mnogi će reći da joj to >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nije potrebno jer je Mari već položila sve one najteže ispite – ispite života.
Naime, iako je upisala srednju školu, Mari je na kraju odustala jer je škola bila isuviše daleko, a kod kuće je imala osmoro braće i sestara za koje se trebalo brinuti. Tako je ostala kod kuće, bez srednjoškolskog obrazovanja.
Mari je najbolji primer za to da izreka “ko čeka – dočeka” nije puka grupa praznih reči.
WKOW 27: Madison, WI Breaking News, Weather and Sports

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bitna je želja: Baka maturirala u 103. godini (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2015

Starica iz Viskonsina svoju srednjoškolsku diplomu napokon je stavila u vitrinu i to punih 87 godina nakon što se upisala u školu koju zbog porodice nije mogla da pohađa...Mari Hant živi u Spring Grinu, u jednom od staračkih domova. Ima 103 godine, ali iako odavno nije u cvetu mladosti, želja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.