Biljana Tipsarević: Brže se čuje za ono što radite, ako pored sebe imate uspešnog muškarca!

Izvor: Svet, 22.Nov.2014, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Tipsarević: Brže se čuje za ono što radite, ako pored sebe imate uspešnog muškarca!

Biljana Tipsarević napominje da zbog braka s Jankom ima veću odgovornost.
Brže se čuje za ono što radite kada pored sebe imate uspešnog muškarca čijim se rezultatima ponosi cela nacija. Ali, sa druge strane nisu vam dozvoljene ni najmanje greške. Zato, pre nego što sam počela da se bavim modom, završila sam italijansku akademiju za modni dizajn, i to kad sam već imala master diplomu fakulteta tehničkih nauka i godinama radila u struci“, kaže Biljana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Napominje da joj je porodica uvek ispred posla.
Porodica je uvek na prvom mestu, a poslu se predajem koliko stignem. Žena mora da pronađe balans, da bude neizmerna podrška suprugu, maksimalno posvećena majka, ali i da ima svoj posao, što iziskuje dobru organizaciju i pomoć. Ponosna sam na supruga i nikada nisam bežala od toga da me neko oslovi kao Jankovu suprugu. Drago mi je kad me tako oslovljavaju, ali ipak najdraže zvanje mi je Emilina mama i na to sam najponosnija“, kaže majka desetomesečne devojčice.
Za supruga kaže da je dobar roditelj.
Znam koliko je Janko pažljiv, nežan i pun ljubavi prema svima, tako da nisam iznenađena što je divan otac“, istakla je Biljana.
Izvor: Blic
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.