Bila je seks-bomba, drastično se ugojila i sada Šarliz Teron NE LIČI NA SEBE! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila je seks-bomba, drastično se ugojila i sada Šarliz Teron NE LIČI NA SEBE! (FOTO)

Holivudska zvezda Šarliz Teron, lepotica za kojom uzdišu muškarci širom sveta, šokirala je fanove kada je uhvaćena u šetnji u ležernom izdanju, nenašminkana, sa drastično više kilograma, zbog čega glumica više ne liči na sebe.

Budući da Šarliz Teron decenijama važi za seks-bombu, jednu od najlepših i najzgodnijih žena koje uvek paze na svoj izgled, ova drastična promena je zaprepastila, ali i razočarala fanove slavne glumice.

Foto: Tanjug/AP

Gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << neprepoznatljiva, Šarliz je prošetala u farmerkama, širokoj košulji i uskoj majici koja je otkrivala njene naslage na stomaku...

Međutim, pošto je poznato da je Šarliz izuzetno posvećena ulogama, te da je zahvaljujući jednoj takvoj dobila Oskara, kada se za potrebe filma "Monster" (u kom je glumila serijskog ubicu) ugojila 30 kilograma, možete odahnuti.

Foto: Profimedia/AKM-GSI

I ova drastična promena slavne lepotice takođe je deo njenog glumačkog angažmana, a kako navodi "Daily Mail", Šarliz u filmu tumači glavnu ulogu, majku Marlo koja odgaja troje dece...

Foto: Profimedia/AKM-GSI

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.