Bila je ogromna, a sada je 40 kilograma lakša i ima telo koje voli

Izvor: Svet, 22.Maj.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila je ogromna, a sada je 40 kilograma lakša i ima telo koje voli

Nezadovoljna svojim izgledom i viškom kilograma, Kler Krouters iz Velsa čvrsto je odlučila da promeni način života. Zacrtala je da pred matičara neće stati sa viškom kilograma.
Činjenica da više nije mogla da se pogleda u ogledalo i uvredljivi komentar na poslu, koji je prelio čašu, naterao je Kler da iz korena promeni svoj život. Uz svesrdnu podršku supruga Stivena uspela je da smrša 40 kilograma.
Probleme sa gojaznošću počeo je još na fakultetu.
Hranom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sam lečila nervozu, anksioznost i nemir. I to uglavnom nezdravom hranom, poput pice i sladoleda. U tome sam pronalazila utehu“, kaže Kler.
Bila je toliko nezadovoljna izgledom da je čak odbila i da se uda za dečka dok ne smrša. Ipak, glavni razlog joj je bio da sačuva zdravlje u bude uzor svojoj ćerki Moli.

Na dijetu se odlučila zajedno sa svojim tadašnjim dečkom, a sadašnjim mužem Stivenom. Napravili su detaljan plan ishrane i vežbanja, a ona je za 10 meseci izgubila skoro 40 kilograma.
Bila sam prestravljena kada sam prvi put ušla u teretanu. Nisam imala pojma odakle da počnem niti šta da radim, ali moja sestra je već išla pa mi je pomogla sa time“, rekla je Kler, koja danas aktivno diže tegove, a u teretanu redovno ide.
Sada ima telo na koje se ponosi, oseća se odlično, mnogo je zdravija i vratilo joj se samopouzdanje. Nakon telesne transformacije, Kler se konačno osećala spremnom za udaju, pa su se ona i Stiven venčali prošle godine.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bila je ogromna, a sada je 40 kilograma lakša i ima telo koje voli

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2015

Činjenica da više nije mogla da se pogleda u ogledalo i uvredljivi komentar na poslu, koji je prelio čašu, naterao je Kler da iz korena promeni svoj život. Uz svesrdnu podršku supruga Stivena uspela je da smrša 40 kilograma...Probleme sa gojaznošću počeo je još na fakultetu...“Hranom sam...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.