Bila je najveća SEKS-BOMBA “Granda”, u jeku popularnosti je nestala, udala se, a Slavica danas izgleda skroz drugačije! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila je najveća SEKS-BOMBA “Granda”, u jeku popularnosti je nestala, udala se, a Slavica danas izgleda skroz drugačije! (FOTO)

Slavica Ćukteraš učestvovala je u prvoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", a brzinom svetlosti postala je mega popularna. Hitovi su se ređali, ona je dominirala na sceni, a onda se povukla.



Razlog je golman Vlada Avramov sa kojim je Slavica započela život van Srbije, a sa kojim je prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << godine nakon nekoliko godina veze dobila ćerku Viktoriju.

Foto: Twitter/@CukterasSlavica

Zvezda "Granda" danas uživa u porodičnoj idili, a s vremena na vreme objavi po koju fotografiju na Instagramu. Na poslednjoj koju je podelila sa pratiocima, Slavica izgleda prilično neprepoznatljivo, pa je veliko pitanje da li biste je prepoznali kada biste je sreli.

Foto: Instagram/cukterasslavica

Međutim, ono što je činjenica i što jeste za pohvalu jeste to da je Slavica zadržala vitku liniju, zbog koje su mnogi uzdisali za njom.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Bila je seksi ljubavnica u “Budvi na pjenu od mora”, muškarci su za njom otkidali, nestala je, rodila dete, sada je ponovo trudna i izgleda KAO BOMBA! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017

Crnogorska gumica Milena Marić veliku je pažnju privukla ulogom atraktivne Line u seriji "Budva na pjenu od mora", međutim, na žalost muškaraca, brzo se povukla sa malih ekrana...Uloga seksi Line, vatrene ljubavnice Mime Karadžića, bila je jedina uloga koja je zgodnu Milenu proslavila, a to je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.