Bila je najpoželjnija žena na svetu, a sada tvrdi: Nikad nisam bila dovoljno lepa!

Izvor: Svet, 29.Jan.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila je najpoželjnija žena na svetu, a sada tvrdi: Nikad nisam bila dovoljno lepa!

Prošlo je skoro 25 godina otkako je Pamela Anderson (47) prvi put pozirala za “Plejbol” i zaludela muškarce širom sveta. I mada se pojavila na više naslovnica za taj čuveni muški magazin neko iko drugi, i ostvarila i filmsku karijeru, ona tvrdi da i dalje misli da nije dovoljno lepa.
“Upravo sam potpisala ugovor za modnom agencijom za reklamne kampanje i događaje. To je smešno. Uvek sam mislila da nisam dovoljno lepa da budem model”, rekla je za magazin “Parade” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i dodala:
“Mislim da sam izazivala osećanja svojim izgledom. Ali, ne kao lepotica, već kao nestašna mala bitanga.”
Zvezda serije “Čuvari plaže” priznala je da je uvek više volela da se oblači opušteno nego glamurozno, kao i da veruje da je lepa iznutra.
“Oduvek sam bila muškarača. Nije mi bilo važno da izgledam ženstveno. Mama mi je uvek govorila da lepota dolazi iznutra. Znam da je to možda kliše, ali ja u to zaista verujem. I mislim da je to ono što traje večno”, objašnjava ona.
Pamela nikada nije krila da je obavila nekoliko plastičnih operacija, ali sada kaže da se raduje zbog starenja.
“Ne želim da jurim mladost. Želim da ostarim. Želim da iskusim sva godišnja doba svog života. Ne želim da se plašim toga. Industrija kojom smo okruženi tera nas da se plašimo starenja i toga da će nas naš izgled napustiti. Ja u tom slučaju imam sreće, jer nikada nisam izgledala nešto posebno dobro”, zaključuje Pamela.
Ona trenutno radi na svom novom filmu, “The People Garden”, koji govori o misterioznom nestanku jedne rok zvezde, čija devojka kreće da ga traži.
Autor: Life Content
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.