Beauty trenuci poznate mame: Ocenite hair & makeup Jelene Tomašević!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2015, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beauty trenuci poznate mame: Ocenite hair & makeup Jelene Tomašević!

Jelena Tomašević, jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, fenomenalnih glasovnih sposobnosti, važi za jednu od najnegovanijih žena na našoj javnoj sceni.

Naime, Jelena uživa u dnevnim ritualima negovanja, a jedna od najdražih joj je šminkanje. Kako ne bi opterećivala osetljivu kožu, trudi se da tokom dana njena koža slobodno diše. Obožava da ekperimentiše sa kosom a najdraže su joj “divlje” lokne za sve prilike.

Pevačica redovno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << odlazi kod kozmetičara, ali i sama isprobava razne prirodne maske za čišćenje kože. Vodi računa o svojim rukama, a iako ne voli lakirane nokte, uglavnom se opredeljuje za frenč manikir.

Prikazujemo vam neke od njenih najboljih izdanja a vi preuzmite ulogu beauty policajca i ocenite koji hair & makeup stajling je najlepši. Glasati možete na portalu “Lepota i zdravlje”.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.