Izvor: Scandal.rs, 02.Jul.2016, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Mojićević otkriva za novi SCANDAL!: Tanja Savić više nije zvezda kakva je bila!

Samo za najnoviji broj tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima, Bane Mojićević otkrio je šta misli o svojoj koleginici Tanji Savić, kao i zašto joj je karijera krenula nizbrdo!

“Odsustvo sa scene je Tanju usporilo! Više nije toliko popularna zvezda kao na početku karijere! Morala bi da uspostavi ravnotežu između posla i privatnog života koji moraju da se prepliću”, rekao je Bane za SCANDAL!

Zbog čega Bane misli >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da je Tanja pukla, ali i šta navodi kao razloge njenog neuspeha, te zašto smatra da joj privatni život i obaveze oko porodice stoje na putu uspeha, pročitajte samo u najnovijem broju tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kisocima!

A šta vas još očekuje u novom broju najtiražnijeg i najčitanijeg nedeljnika u regionu pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.