Bane Mojićević najavio spot za novu pesmu Loša navika! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Jul.2016, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Mojićević najavio spot za novu pesmu Loša navika! VIDEO

Bane Mojićević sledeće srede premijerno će predstaviti novu pesmu "Loša navika", za koju svi koji su je čuli prognoziraju da će ozbiljno nadmašiti prethodni hit "Dođi".

Video rešenje za ovaj singl od koga i sam Bane mnogo očekuje snimljeno je pre nekoliko dana na više lokacija u Kikindi koja se, kako on kaže, pokazala kao idealan izbor za spot:"Kikinda je zaista prelepa, našli smo neka divna mesta koja su "dušu dala" za slikanje. Jeste bilo naporno, počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << smo rano ujutru, izmenjali pet različitih lokacija do kojih se, kako to obično biva, moze doći samo peške i završili u hotelu "Twenty" našeg proslavljenog fudbalera Mladena Krstajića kod koga smo zabeležili poslednje kadrove. Radili smo dobrih 18 sati sa nekoliko kratkih pauza ali isplatilo se. Mislim da smo napravili odličan spot koji će na pravi način ispratiti pesmu" objašnjava pevač. Kada je tekst pesme u pitanju, evo kako je Bane objasnio:"Losa navika" opisuje neke ljubavi koje smo sigurno svi u životu bar jednom doživeli. Nadali smo se da će trajati, verovali da su prave ali su nas život i okolnosti demantovale pa smo, na kraju, bili zadovoljni što su se završile i otvorile prostor za nešto novo. Ima stih koji kaže "sad sam jači nego ikada" i to je prava poruka pa pesma jeste vesela, optimistićna i ima super ritam koji prosto tera na igranje".

Donedavni član žirija šou programa "Neki novi klinci" nema vremena za predah pa već razmišlja o numeri koju će, ako sve bude po planu, predstaviti na jesen do kada ga očekuju brojni nastupi ali i promocija već pomenute numere čija će premijera, podsećamo, biti sledeće srede, 3. avgusta, na njegovom zvaničnom jutjub kanalu:"U planu je i nekoliko zanimljivih saradnja, među prvima sa jednim od naših najboljih muzičara na svom instrumentu, pravom umetniku ali da ne otkrivam previše, dok ne završimo ovo što smo započeli. Korak po korak. Iako ove godine obeležavam 12 godina karijere, u šali znam da kažem da vreme merim od početka ove godine. Naučio sam pravila igre, okupio ljude sa kojima se odlično razumem i sa mnogo ljubavi biram pesme u koje verujem i u kojima se pronalazim. Naravno, ne zaboravljam neke ranije hitove koji poput "Ljubi, ljubi" uveliko žive neki svoj život. Publika i ja smo na istoj strani i to je ono sto me čini srećnim".

Jedan od najboljih zabavljača na domaćoj muzičkoj sceni će, podvlači, čitavo leto provesti radno ali se nada da će se u nekom trenutku pridružiti porodici na moru, bar na nekoliko dana:"Milici i deci je more za odmor, tati za posao"  smeje se Bane:"Imam već veliki broj zakazanih koncerata po čitavom regionu ali i Evropi, očekuje nas promocija ove i priprema novih pesama ali naći ću način da se malo odmorim u društvu familije. Valjda. Šalim se, sve je stvar organizacije a muzika i oni su mi najveće ljubavi pa ću za sve naći vremena. Neispavan ali svi srećni i zadovoljni" završava Bane.

Tizer za pesmu "Loša navika" možete pogledati ovde:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.