Bahanalije sa seks-igračkama: Evo kako je Majli Sajrus proslavila rođendan!

Izvor: Svet, 24.Nov.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahanalije sa seks-igračkama: Evo kako je Majli Sajrus proslavila rođendan!

Majli Sajrus proslavila je svoj 22. rođendan u svom stilu – raskalašnom žurkom u jednom klubu kojom je šokirala javnost.
Pevačica poznata po skandaloznim izjavama i nastupima ukrasila je prostor jarkim bojama, lišćem marihuane i seks-igračkama, uključujući i mehaničkog bika u obliku penisa, kojeg je uzjahala sa prijateljicom.

Iako je žurku započela oskudno obučena, kasnije je shvatila da je i to previše, pa je u jednom trenutku zaplesala u toplesu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Majli je nedavno započela vezu sa Patrikom Švarcenegerom, koji je takođe prisustvovao žurki, a prema rečima izvora njegova porodica nije presrećna zbog ove romanse.
Patrikova nova devojka posebno se ne dopada njegovoj majci Mariji Šriver, čiji je brat bio Džon Kenedi. Zato se ona plaši da bi Majli i njeno skandalozno ponašanje mogli da pokvare imidž ove čuvene porodice.


Autor: Life Content
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miley Cyrus proslavila 22. rođendan žurkom u gay klubu

Izvor: Tracara.com, 24.Nov.2014

Miley je na žurku došla u pratnji svog dečka (foto: celebuzz) Kontroverzna pevačica Miley Cyrus proslavila je svoj 22. rođendan ludom žurkom u jednom gay klubu u Los Anđelesu. Pevačica se u poznatom gay klubu The Factory u Los Anđelesu pojavila u pratnji svog dečka Patricka Schwarzeneggera. Ceo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.