BRUTALNA IGRA PRODUKCIJE! Parove napustilo njih DVOJE! Suze u vili, a onda... NOVI ŠOK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017, 03:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNA IGRA PRODUKCIJE! Parove napustilo njih DVOJE! Suze u vili, a onda... NOVI ŠOK! (VIDEO)

Kakva završnica lude noći!

Noć između nedelje i ponedeljka, tradicionalno najneizvesnija u Parovima, imala je, ovoga puta, ludu završnicu. Rijaliti je napustilo njih dvoje, ali se onda desio, u sitne sate, novi zaokret.

KAKAV OBRT! Ljuba prvo NIJE došla na veridbu ćerke Aleksandre, a onda joj je još i OVO poručila!

Pošto su, prethodno, svoj ostanak obezbedili Dalila, Mili, Nikola Lakić, Smilja, Mirjana i Miljana, do kraja su strepeli Gordana Komnen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Nikola Strahinić Ploća.

Ovo su najzanimljiviji detalji veridbe Aleksandre i Davida u Parovima! (FOTO GALERIJA)

Voditeljka Bojana je prvo saopštila da Gordana napušta vilu. Ona se ni sa kim nije pozdravila, nego je u sekundi otvorila vrata i nestala. Mnogi su ostali šokirani takvim ponašanjem.

Produkcija je, međutim, ubrzo donela odluku da vilu napušta i Ploća. On se pozdravio sa svima, a Vesna Rivas, Mili i Nikola Lakić su i zaplakali. Ipak...

To je bila samo vešta igra produkcije! Ploća je utrčao nazad u vilu i poručio:

- Drag prijatelji sve sam shvatio - i ko me voli i ko ne. Sada ćemo igrati drugačiju igru. Sve se menja, rijaliti tek počinje!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.