BRATE, DA LI GLEDAŠ ODOZGO? Novica otkrio kako se osećao dok je njegov sin pevao na koncertu posvećenom Tomi Zdravkoviću!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRATE, DA LI GLEDAŠ ODOZGO? Novica otkrio kako se osećao dok je njegov sin pevao na koncertu posvećenom Tomi Zdravkoviću!

Novica Zdravković gostovao je u večerašnjegm live programu televizije T Now, a tom je prilikom otkrio kako se osećao nedavno kada je na spektakularnom koncertu posvećenom njegovom bratu Tomi Zdravkoviću, pred 20.000 ljudi u Areni zapevao i njegov sin Dušan Zdravković. 

Dušanu je ovo bilo prvo pojavljivanje pred publikom, pa smo pitali Novicu kako se osećao dok je slušao sina na bini u tako važnoj večeri.

Foto: Telegraf

- Mislio sam da neće smeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da peva pred toliko ljudi, ali kada je počeo da peva, to je bio tako jedan brilijantan glas... Od sreće nisam znao šta da radim, to je zaista bio vrhunac za mene, pogotovo pored četiri sata takve večeri - rekao nam je Novica.

Foto: Telegraf

- Samo sam ga grlio i ljubio i rekao sam: "Bože, Tomo, da li gledaš ovo odozgo ili si ti učinio da on bude ovakav baš večeras?" - iskren je bio Novica i na kraju poručio:

- Ne zaboravite, samo jedna jedina legenda je Toma Zdravković!

Foto: Telegraf, Youtube/Tomislav - Toma Zdravković

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.