BLAM! Samo u novom SCANDAL! – u bez cenzure: Aleksandri Bursać ispale gole grudi!

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAM! Samo u novom SCANDAL! – u bez cenzure: Aleksandri Bursać ispale gole grudi!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Na snimanju novogodišnjeg Granda Aleksandri Bursać ispale su bradavice što je paparazzo SCANDAL! – a i slikao! Pevačica je, naime, dok je nastupala, počastila sve prisutne golim grudima! Čim su je snimile, koleginice su počele da je ogovaraju kako je mogla da skupi pare i stavi silikone, a ne da se ovako blamira budžeći sise u korset iz kojeg joj ispadaju.

Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << fotke Aleksandrinih golih grudi bez cenzure možete da pogledate samo u najnovijem broju SCANDAL! – a koji je već u prodaji! Šta je Aleksandra rekla na to kao i šta su još kolege pričale o njoj. A šta vas još očekuje u najtiražnijem tabloidu u regionu pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! otkriva: Nabila Perućici rogove: Prijovićka u zagrljaju bivšeg ljubavnika!

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2014, 10:14

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted..Bivši ljubavnici Aleksandra Prijović i Amar Gile Jašarspahić sreli su se prošle srede na snimanju novogodišnjeg Granda u studiju broj sedam, saznaje SCANDAL! u svom najnovijem broju! I gle čuda, desilo se da baš njih dvoje nastupaju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.