BARKA:  Emotivna i potresna priča u kojoj se dešavaju neverovatni obrti VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARKA: Emotivna i potresna priča u kojoj se dešavaju neverovatni obrti VIDEO

Misteriozna triler drama „Barka“ stiže 1. novembra na Pink 2 sa zanimljivom pričom i napetom radnjom, koja će gledaoce držati prikovane za ekran od prvog do poslednjeg minuta. 

Serija Barka ima 43 epizode, a čini je  popularna glumačka postava predvođenom miljenikom dama u Srbiji – Mariom Kasasom iz romantičnih filmova “Tri metra iznad neba” i “Palme u snegu”, privukla je publiku i za kratko vreme postala omiljena TV „destinacija“ ljubitelja misterije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << avanture, trilera i naučne fantastike. O tome govori i činjenica da je „Barka“ sa velikim uspehom prikazana u više od 50 zemalja!

Ovaj moderni triler, čiji će vas kadrovi, produkcija i sjajni glumci ostaviti bez daha, prikazuje dešavanja na brodu “Polarna zvezda” koji  doživljava namerno izazvanu, katastrofalnu oluju kojom je zahvaćen čitav brod, ali i cela planeta koja je pretrpela velike promene. Nakon velikog potopa nestaju kontinenti, a članovi posade broda jedini preživljavaju dramatičnu oluju i njihov glavni cilj postaje pronalazak i najmanjeg dela kopna koji bi im spasio život.

 Uplašeni članovi posade postaju svesni da postoji mogućnost da su upravo oni jedini preživeli stanovnici planete, zbog čega nastaju novi problemi – suočavaju se sa najdubljim ljudskim emocijama i strahovima, nevericom, ali i brojnim pitanjima na koje je teško dati odgovor. Jedno od njih svakako jeste, na koji način preživeti u ograničenom prostoru i sa minimalnim resursima, ali i šta je, zapravo, potrebno čoveku da bi živeo? Neizvesnost i nepredvidivost utiču na međuljudske odnose glavnih junaka koji iz epizode u epizodu bivaju sve napetiji i komplikovaniji.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.