Ava Karabatić se sviđa Perućici: Normalno je da mu se dopadam, lepša sam od Aleksandre Prijović!

Izvor: Scandal.rs, 22.Apr.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava Karabatić se sviđa Perućici: Normalno je da mu se dopadam, lepša sam od Aleksandre Prijović!

Hrvatska starleta, pevačica, a sada i voditeljka Ava Karabatić priključila se listi devojaka kojima smeta Aleksandra Prijović, odnosno njena veza sa Filipom Živojinovićem, pa je jedva dočekala da je ogovara.

Ava tvrdi da se dopada pevaču Ljubi Perućici, koji je dugo bio u vezi sa Aleksandrom.

“Normalno da se sviđam Ljubi, pa lepša sam od Aleksandre! Ona je dosadna, suviše je obična. Lepo peva, al‘ nema harizmu, nema ono nešto”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u dahu je prokomentarisala Ava za Stars.

No nije tu stala. Gledala je fotografiju Aleksandre i Filipa i onda mudro zaključila:

“I znate šta još: na njenom primeru sam shvatila da se suprotnosti privlače. Filip Živojinović izgleda kao holivudski glumac, pravi je mačo men, potpuno mi je nespojiv s njom.”

Pa Avice, pomiri se sa sudbinom. Šta je, tu je. Nađi i ti neku suprotnost, šta god to značilo.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.