Anica Dobra: U ovoj krizi treba sačuvati obraz

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anica Dobra: U ovoj krizi treba sačuvati obraz

Uvek se trudim da budem subjektivna i da odlučujem iz stomaka, jer ako uključim mozak, onda je to već kalkulisanje, kaže glumica

Članovi žirija ovogodišnjeg takmičenja „Džej faktori - film za 60 sekundi“ Anica Dobra, Bojana Ordinačev i Gordan Kičić odabrali su najbolji jednominutni rimejk.

Laskavo priznanje dobio je „Ko to tamo peva“, dok je „Ulični psi“ dobio priliku da predstavlja Srbiju na takmičenju u Londonu.

Zabava i inspiracija
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Zadovoljna sam što smo imali priliku da pogledamo nešto što nas je zabavilo, pokrenulo i u najboljem slučaju inspirisalo. Uvek se trudim da budem subjektivna i da odlučujem duboko iz stomaka, to je pravedno, jer ako uključim mozak, onda je to već kalkulisanje - kaže Anica Dobra.

U pogledu na mlade glumce sada i nekada, kada su se Dobra i Kičić probijali, ona se ne slaže u potpunosti s Gordanom.

- Mlađe generacije su superiornije od nas, žilaviji su i sposobniji. Rođeni su s većim znanjem. Pritom ne mislim samo na glumce već uopšte na mlade ljude koji dolaze. Bez obzira na krizna vremena u kojima smo, oni su ti koji će promeniti svet - kaže glumica i zaključuje:

- U ovoj krizi treba sačuvati svoj obraz, gurati dalje, a svaku ulogu raditi kao da je prva ili poslednja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.