Andreana nakon gubitka bebe: Dobro sam, nisam kukavica i ne treba me sažaljevati

Izvor: Scandal.rs, 27.Okt.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreana nakon gubitka bebe: Dobro sam, nisam kukavica i ne treba me sažaljevati

Folk pevačica Andreana Čekić prošle nedelje podelila je sa javnošću tužnu vest o tome da je usled zdravstvenih komplikacija izgubila bebu. Iako je sa svojim suprugom Ivanom Miladinovićem željno iščekivala prinovu, jedna od najvećih želja joj se za sada neće ostvariti, ali pevačicu nije napustio optimizam.

Ona se hrabro suočila sa novonastalom situacijom, a za portal pink.rs otkriva kako je prihvatila lošu vest.

“Ljudima je uglavnom neprijatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da pričaju o tome. Ja sam žena koja je jaka i stabilna i nisam kukavica. I nas, žene u tim situacijama, ne treba sažaljevati. Činjenicu da sam izgubila bebu sam prihvatila dobro, normalno. Nisam prva kojoj se to dogodilo. Javljale su mi se žene i devojke koje su prošle kroz to, a koje sad imaju decu “, otkriva Andreana kojoj je suprug Ivan bio velika podrška.

Andreana, najpre, nije želela da sa fanovima podeli informaciju da se nalazi u drugom stanju, ali je ona osvanula na njenoj stranici na Fejsbuku, zbog čega se nije obradovala.

“Ja nisam želela da potvrdim da sam trudna, ali je administrator moje stranice potvrdio to u moje ime. Nisam se naljutila. Samo sam mu rekla da nije trebalo to da radi. Zato sam rešila i da se lično obratim kada sam bebu izgubila”, iskrena je Andreana koja nastavlja sa svojim profesionalnim obavezama.

“Kada sam ostala u drugom stanju, mislila sam da ću napraviti pauzu u karijeri, ali sad kada se sve ovo dogodilo, tražim nove pesme i nastupam”, izjavila je za pink.rs Andreana, koju ni u teškom životnom periodu nije napustio osmeh i dobro raspoloženje.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andreana Čekić nakon gubitka bebe: Nisam prva kojoj se to desilo!

Izvor: Svet plus, 27.Okt.2016

Andreana Čekić, popularna pevačica, nedavno je obavestila svoje fanove na fejsbuku da je izgubila bebu. Ipak, ona ne sažaljeva sebe, već nastavlja dalje...Vest o trudnoći Andreane Čekić obradovala je njene najbliže, ali i fanove, iako pevačica nije želela da se o tome još priča. Međutim,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.