Anđelina Džoli je totalno luda!

Izvor: Prva.rs, 19.Dec.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Anđelina Džoli je totalno luda!"

Izgleda da je Anđa jako uporna i ne prihvata ne kao odgovor, jer je producenta Skota Rudina toliko izbacila iz takta, da je on opisao je glumicu kao “van razuma” u mejlu koji je procureo u javnost.
Ovo nije prvi put da Rudin napada Džolijevu. Nedavno je za nju napisao da je “razmaženo, netalentovano derište” u prethodnom mejlu koji su hakeri objavili.
Producent očigledno ima običaj da van grupne prepiske, u kojoj učestvuje sa glumicom i sa direktorkom "Soni studija", Ejmi >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Paskal, vređa Anđelinu kad god ga iznervira. 
Rudin je definitivno "odlepio" kada je Anđelina odlučila da snima svoju verziju filma "Kleoparta", uz svoje uslove. Ova njena ideja, veoma je razbesnela Skota, pa je nazvao nenormalnom. Rudin i Paskalova su bili više za klasičnu filmsku verziju o Klepatri i Antoniju, prema Šekspirovom delu.
Anđelina je u prepisci redovno menjala mišljenje i nametala svoje ideje i oko scenarija i oko režisera, a to je producenta potpuno izbacilo iz takta.
"Ubij me odmah! Iz ovih stopa", napisao je Skot direktorki, isključivši glumicu da ne vidi njegove komentare.
Neke od zanimljivosti prepiske su da se za režiju razmatra odlični Martin Skorseze, a za mušku ulogu Majkl Fasbender, Tom Hardi ili Benedikt Kumberbač. Ejmi i Rudin su takođe diskutovali da li bi Anđi trebali da obriju glavu, jer je prava Kleopatra bila obrijana zbog vaški i nosila je perike. Uživali bi da gledaju lepu suprugu Breda Pita da tako gologlava snima ljubavne scene.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.