Anđelina Džoli i Bred Pit se venčali u Francuskoj!

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2014, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli i Bred Pit se venčali u Francuskoj!

Anđelina Džoli i Bred Pit venčali su se u subotu 23. avgusta u Francuskoj. Holivudski par koji ima šestoro dece, konačno je posle devet godina ozvaničio svoju vezu i pred matičarem.

Par se venčao na privatnoj ceremoniji u prisustvu najbližih prijatelja, rodbine i  njihovo šestoro dece koji su prema rečima izvora bili i glavni inicijatori njihovog sklapanja braka.

Bred i Anđelina počeli su da se zabavljaju 2005. godine nakon snimanja zajedničkog filma "Gospodin i gospođa Smit", a verili su se 2012. godine nakon sedam godina zabavljanja.

Autor: J.B.

Foto: Guliver/Getty Images

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gospodin i gospođa Pit!

Izvor: Mondo, 28.Avg.2014

Anđelina Džoli i Bred Pit venčali su se nakon devet godina veze. Podsetite se kako je sve počelo.

Nastavak na Mondo...

Venčali se Anđelina Džoli i Bred Pit

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2014

PARIZ - Nakon višemesečnih spekulacija, zvanično je potvrđeno: Bred Pit i Anđelina Džoli su se venčali. Vest je saopštio portparol holivudskog para, koji je precizirao da je venčanje održano u subotu, 23. avgusta, u Francuskoj. Glumci su se venčali u maloj kapeli dvorca Miraval, na jugu Francuske,...

Nastavak na Večernje novosti...

LGBT zajednica besna na Breda Pita i Anđelinu Džoli: Izdali ste nas!

Izvor: Svet, 29.Avg.2014, 13:29

Vest da su se Anđelina Džoli i Bred Pit venčali iznenadila je sve a posebno pripadnike LGBT populacije koji su razočarani jer smatraju da ih je slavni par prevario. Naime, Bred se još 2006. godine zakleo da se neće oženiti sve dok LGBT populacija ne dobije pravo da se venčava u svim američkim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.