Anabela snimila novi spot: Sada spremam ćerki rođendan, od mene dosta dece!

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela snimila novi spot: Sada spremam ćerki rođendan, od mene dosta dece!

 

Anabela Atijas danas je snimila spot za svoj novi singl! U stajlingu kao JLo pokazala je da žena i sa tri deteta može dobro da izgleda! Ekipa SCANDAL! – a bila je na snimanju.
“U Beogradu ostajem nekoiko dana… Snimam spot, imam još nekih privatnih obaveza a moram da organizujem i proslavu ćerkinog 19 rođendana! Kod nas se samo nešto slavi. Slavili smo i Andrejov rođendan”, priča Anabela zaSCANDAL!

Pitali smo je i kakva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je nova pesma, pa je ispred kamere SCANDAL! – a otkrila:

“Pesma je brza i zove se ‘Preventiva’, potpuno u mom fazonu! Videćemo šta će reći fanovi. U pesmi imam i specijalnog gosta. U pitanju je moj dragi prijatelj, direktor, Boban Rajović. On se hvali da sam ja njegov ekskluzivac, ali ja sam skromna ne bih to tako rekla”, priča Anabela i otkriva za SCANDAL! da li će imati još dece:

“Od mene je dosta”, završava Anabela!
Pogledajte šta je još rekla Anabela ispred kamere SCANDAL! – a.


Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto i video IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.