Ana Stanić sa trogodišnjim sinom peva hitove na engleskom jeziku

Izvor: Svet, 25.Okt.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Stanić sa trogodišnjim sinom peva hitove na engleskom jeziku

Poznata pop pevačica Ana Stanić ovih dana završava svoj šesti studijski album koji će se za nekih mesec dana naći u prodaji, a njeni obožavaoci će moći konačno da uživaju u novim pesmama. Osim muzike, Ana se uspešno bavi i modnim biznisom, a gaji strast i prema kuvanju. Njen sin Vuk nedavno je napunio tri godine i već ima izražen muzički ukus.
“On je jedan veseli dečak koji već ima devojku, treću po redu. Već sad je počeo da peva sa mamom pesme na engleskom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji ne zna, ali obožavam da čujem njegove verzije stranih američkih hitova kako on to sve otpeva. Nekad imamo takmičenje sa tatom koji ne zna dobro sve tekstove pa onda mi uvek pobeđujemo jer znamo sve tekstove”, izjavila je pevačica u emisiji „Exkluziv“.
Inače, Anin suprug Momčilo Lavranić ima fabriku obuće, a na pitanje da li ona ponekad učestvuje u kreiranju ponekog modela, Ana odgovara:
“Dam nekad svoju sugestiju, međutim, moje ideje su najčešće onako za određeni tip ljudi”, završava Stanićeva.
Autor: Jasmina Jovičić, Life Content
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.