Amber Rouz u suzama održala protest: Opraštam Kanjeu sve negativne reči koje mi je uputio! (foto/video)

Izvor: Svet, 06.Okt.2015, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amber Rouz u suzama održala protest: Opraštam Kanjeu sve negativne reči koje mi je uputio! (foto/video)

Starleta Amber Rouz održala je protest zbog negativnih stavova o ženama koje se drugačije oblače i bave nesvakidašnjim poslovima. Pošto je i sama često bila na meti takvih prozivki, i to od strane njenog bivšeg momka Kanjea Vesta, Amber Rouz nije mogla da ne pomene repera u svom govoru.

#amberroseslutwalk
A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on Oct 3, 2015 at 4:24pm PDT

Kako bi pomogla drugim ženama koje se osećaju ugroženo zbog raznih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << negativnih komentara sa kojima se susreću svakodnevno, Amber Rouz (31) je želela da podeli sa njima kroz šta je prolazila. Pošto je nakon veze sa reperom Kanjeom Vestom često bila meta negativnih komentara, Rouz je želela da objasni o čemu se radi i stavi tačku na tu priču. “Opraštam Kanjeu sve negativne reči koje mi je uputio”, u suzama je izjavila Amber. Žene koje su prisustvovale protestu postavile su starleti pitanja u vezi sa njenim radom i novim projektima. Niko nije pitao Amber u kakvom je odnosu sa Vestom i Kim. U pravilniku koji je deljen na protestu između ostalog je pisalo da se Kim i Kanje ne spominju, u suprotnom će ta osoba biti udaljena.

#amberroseslutwalk A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on Oct 3, 2015 at 3:04pm PDT

Ovom događaju prisustvovala je i mama Amber Rouz, koja je držala pano sa rečima koje je Kanje uputio Amber.
Podsetimo, od kako su Amber i Kanje raskinuli, reper je često govorio u negativnom kontekstu o starleti. Nakon toga je Amber često upadala u žučne rasprave sa Kim Kardašijan.

A video posted by Amber Rose (@amberrose) on Oct 3, 2015 at 4:40pm PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Amber Rouz u suzama održala protest: Opraštam Kanjeu sve negativne reči koje mi je uputio! (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Okt.2015

Starleta Amber Rouz održala je protest zbog negativnih stavova o ženama koje se drugačije oblače i bave nesvakidašnjim poslovima. Pošto je i sama često bila na meti takvih prozivki, i to od strane njenog bivšeg momka Kanjea Vesta, Amber Rouz nije mogla da ne pomene repera u svom govoru...#amberroseslutwalk...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.