Ali su joj SVE upropastili: Krunićka BRIZNULA u plač kad je videla ŠTA joj je dečko poslao u Parove

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2017, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ali su joj SVE upropastili: Krunićka BRIZNULA u plač kad je videla ŠTA joj je dečko poslao u Parove

Plakala kao kiša...

Danijel Daki Savić, dečko Jelene Krunić, više ne zove tim prezimenom učesnicu rijalitija "Parovi". On je u luksuznu zemunsku vilu poslao specijalan snimak namenjen svojoj ljubavi ne bi li tako obeležio novih mesec dana njihove veze ili kako on to naziva - mesečnicu.

U romantičnom videu Jelena i publika rijalitija "Parovi" mogli su da vide da on nju više ne smatra za gospođicu, već za gospođu. I to ne Krunić - nego Savić. Očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da Daki ima ozbiljne namere prema Jeleni i da njihova veridba pred kamerama nije bila samo rijaliti farsa.

Krunićka je plakala, a da iznenađenje ne bude kompletno, potrudio se Nikola Strahinić Ploća koji je sve pokvario i otkrio Jeleni šta joj se sprema.

Pogledajte Dakijev video i kako je Krunićka emotivno reagovala na njega:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.