Aleksandra Prijović otkrila da li će prihvatiti ŠEIKOVU ponudu od 30.000 dolara! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović otkrila da li će prihvatiti ŠEIKOVU ponudu od 30.000 dolara! (FOTO)

Jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica, Aleksandra Prijović, dobila je prilično nepristojnu ponudu milionera iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji je toliko bio oduševljen mladom "Grandovkom", da joj je navodno ponudio čak 30.000 dolara dođe kod njega u Dubai.

Šeik se toliko oduševio Prijovićkom kada ju je video dok je pevala na jednom beogradskom splavu, da je rešio da je po svaku cenu dovede kod sebe, kako bi mu pevala, ali... bez dečka!

Foto: Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Todorović

Aleksandra je u srećnoj vezi sa Filipom Živojinovićem, pa joj je ponudio je ova ponuda bila prilično iznenađujuća, kako za nju, tako i za njoj bliske ljude, pa joj se baš i nije svidela.

- U ovom poslu se dobijaju razne ponude i za sve to je zadužen moj menadžer. U svakom slučaju, bez Filipa ne bih išla - rekla je pevačica za Pink.rs.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.