Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2016, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović jedva čeka da dobije bebu!

Aleksandra Prijović, koja je u vezi sa Filipom Živojinovićem, izjavila je da jedva čeka da postane majka.

Par oko koga se podigla velika prašina i dalje uživa u svojoj ljubavi, a Aleksandra za Pink.rs otkrila sve o planovima za budućnost, karijeri i tome da li planira da se uda za svog izabranika.

“Ja sam od malena pričala da ću biti pevačica, to mi je bila najveća želja. Kao mala sam slušala i pevala i pop i folk muziku, kao i danas, ali mi bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << leži folk”, izjavila je ona.

“Što se tiče Filipa i mene, srećni smo. Volimo se, tako da nam ništa drugo nije bitno”, rekla je Aleksandra na pitanje kako se oseća pošto je njena veza pod budnim okom javnosti.

“Mi se često šalimo i pričamo na tu temu. Ipak, i on i ja smo se složili da je veoma rano za tako nešto”, rekla je Aleksandra na pitanje kada će da stane na ludi kamen.

“Ja mnogo volim decu, tako da jedva čekam dan kada ću postati majka. Međutim, za sada je i za to rano”, dodala je ona.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović: Jedva čekam dan kada ću postati majka!

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2016, 13:37

Aleksandra Prijović otkriva da je da uživa u ljubavi i da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke...Aleksandra Prijović za Pink.rs otkrila sve o planovima za budućnost, karijeri i tome da li planira da se uda za svog izabranika.  "Ja sam od malena pričala da cu biti pevačica, to mi je bila najveća...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.