Ako volite EKV, pogledajte ovaj spot

Izvor: Prva.rs, 05.Avg.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako volite EKV, pogledajte ovaj spot

- Pesma predstavlja svojevrstan tribute legendarnoj grupi EKV i asocira na zvuk koji je nekada gajio ovaj bend, iako je instrumental urađen u malo modernijem maniru gde dominira hip hop gruv. EKV je jedan od bendova koji smo intenzivno slušali kao klinci i prirodno je bilo da će se negde pojaviti prikaz uticaja koji su imali na naše stvaralaštvo. Kada je pesma nastajala, nije nužno postojala namera da se ide u pravcu tog zvuka, ali je ubrzo bilo jasno da će se u tom tonu finalizirati, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je Zoran Stefanov "Iskaz".
Za spot je bio zadužen Nikola Nikolić sa svojom NNSpark Production ekipom, a jedna od glavnih uloga je poverena Tamari Mladenović, koja je imala priliku da glumi i u spotu za numeru "Warfare".
Album Tanatos objavljen je 4. aprila 2014. godine nakon čega je odmah debitovao na prvom mestu liste najslušanijih Deezer albuma u Srbiji.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.