Aerodromski šik: Koja poznata dama se najbolje sredila pred poletanje?

Izvor: Svet, 04.Okt.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodromski šik: Koja poznata dama se najbolje sredila pred poletanje?

Kada se prezivate Kardašijan, Džener, Bekam ili pak ako ste udati za jednog od najvećih glumaca i muzičara današnjice, vi jednostavno ne možete da putujete kao sav normalan svet. Baš kao i na crvenom tepihu, aerodromski šik je nešto što se podrazumeva.
Ruku na srce, istina je da ima poznatih dama koje nisu baš toliko opterećene svakim aspektom svakodnevnice, te na nekoliko hiljada kilometara u visini putuju u onome u čemu im je najudobnije. No, one tako previše podsećaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na nas, pa danas ipak pišemo o onim zvezdama kojima ne pada na pamet da svoje štiklice i komplet šminku skidaju čak i na interkontinentalnim letovima.
Zato nije čudo što Kendal i Kris Džener nisu jedine dame koje na put avionom kreću tip-top skockane. Za kraljicu aerodromskog šika glasajte na portalu Lepota i zdravlje.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Aerodromski šik: Koja poznata dama se najbolje sredila pred poletanje?

Izvor: Scandal.rs, 04.Okt.2015

Kada se prezivate Kardašijan, Džener, Bekam ili pak ako ste udati za jednog od najvećih glumaca i muzičara današnjice, vi jednostavno ne možete da putujete kao sav normalan svet. Baš kao i na crvenom tepihu, aerodromski šik je nešto što se podrazumeva...Ruku na srce, istina je da ima poznatih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.