Adil podivljao u butiku: Znate li vi ko sam ja!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2015, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adil "podivljao" u butiku: "Znate li vi ko sam ja!"

Pevač Adil Maksutović je nedavno u jednom prestoničkom butiku napravio haos. Prvo je pažljivo birao robu u vrednosti od 150.000 dinara, a onda nije hteo da je plati!

Mladi Adil, inače poznat po sudskoj optužbi da je pretukao svoju nevenčanu suprugu, kćerku pevača Džeja Ramadanovskog, podivljao je u butiku firmirane garderobe kada su prodavačice htele da mu naplate račun.

Glavni problem je nastao jer pevač nije napomenuo da želi da ga butik sponzoriše i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << obuče za spot koji će uskoro snimati, već je samo stvari potrpao u kesu i vikao prodavačicama ‘Znate li vi ko sam ja’.

- Adil je tražio da mu pomognemo oko stajlinga za ekranizaciju pesme Ista ja. Birao je poznate svetske brendove među kojima su Ralph Lauren, Antony Morato… Kada mu je koleginica napravila nekoliko kombinacija, uključujući pantalone, sakoe, majice, patike… i na kasi rekla da sve to košta 150.000 dinara, nastao je problem: ‘Zovite mi šefa ili nekoga iz marketinga! Meni ovo treba za spot i ja neću da platim. Želim da mi budete sponzori u spotu, a ja ću vas potpisati i na taj način izreklamirati' - govori jedna od prodavačica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.