Aca Lukas u Beogradu bez zastave: U Mostaru su mi poklonili dres!

Izvor: Scandal.rs, 01.Nov.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas u Beogradu bez zastave: U Mostaru su mi poklonili dres!

Folk pevač Aca Lukas dospeo je u žižu interesovanja domaće javnosti nakon što je u medijima objavljena fotografija sa njegovog nastupa u Mostaru na kojoj je pevač pozira ogrnut hrvatskom zastavom. Ipak, ne radi se o zastavi, nego o dresu koji je pevaču poklonio jedan od njegovih fanova.

Ne znam zašto se od svega ovde pravi fama, poklonili su mi dres i ja sam ga nekoliko sekundi zadržao kod sebe kako bih ispoštovao te ljude, koji su moja publika. Šta je trebalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da ga bacim, e pa ja sam vaspitan čovek, i isto bih postupio sa dresom Malezije i Azerbejdžana“, rekao je Lukas u četvrtak uveče pre početka nastupa u jednom prestoničkom klubu.

Inače, u dupke punom klubu našli su se Acina supruga Sonja, Romana Panić, Miša Mijatović, Pinkova zvezda Nikola Petković ali i brojne druge poznate face koje su uz Lukasove hitove đuskale do jutra.

Aca Lukas je za naš portal već govorio o ovom događaju, kao i o tome da nikad nije širio mržnju, a više o tome pročitajte OVDE.

Autor i foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.