Aca Lukas: Nebitno mi je kojim ljudima i u kojoj zemlji pevam

Izvor: Scandal.rs, 31.Okt.2014, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas: Nebitno mi je kojim ljudima i u kojoj zemlji pevam

Aca Lukas je po ko zna koji put dokazao je da je veliki miljenik na Balkanu, a najbolji dokaz toga su brojni nastupi koje ovaj pevač ima dogovorene nekoliko meseci unapred.

Naime, lista Lukasovih nastupa je krcata, a najviše nastupa u skorašnjem periodu održaće po BiH, Srbiji i Hrvatskoj.

Da uopšte ne razmišlja o tome gde nastupa, te ko je njegova publika, potvrdio nam je i sam pevač koji je za naš portal izjavio kako ne deli ljude po nacionalnosti i veroispovesti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << već isključivo na dobre i loše ljude:

- Nema gde nisam pevao i nema gde me ne zovu. Odazovem se na svaki poziv ukoliko se postigne dogovor o nastupu i potpuno mi je nebitno u kojoj zemlji i kojim ljudima pevam. Sama činjenica da u svom velikom timu imam ljude iz različitih država i različitih nacionalnosti je dovoljan dokaz da mi takve stvari ne igraju ulogu kod čoveka. Bitno je samo da čovek bude čovek, a ja kroz svoju muziku nikada nisam širio mržnju, već isključivo ljubav te na to konstantno pozivam i sve svoje fanove- rekao je popularni pevač.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.