Aca Lukas: Je*ao bih mater onom ko se nabacuje mojoj ženi!

Izvor: Svet, 27.Avg.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas: Je*ao bih mater onom ko se nabacuje mojoj ženi!

Folk pevač Aca Lukas zna kako bi se obračunao sa onima kojima bi palo na pamet da muvaju njegovu suprugu – po kratko postupku!
“U mom prisustvu to ne sme da se desi jer je to nevaspitano. Nisam došao u situaciju da dođe neki kreten i deli komplimente mojoj ženi, da joj se nabacuje u mom prisustvu. To je van pameti. Ne bi bilo dobro da se desi jer bi mu je*ao mater! I ne zato što sam ljubomoran, već zato što je to pokazatelj totalnog nepoštovanja nečijeg partnera. A kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nisam tu, verovatno joj udele kompliment. Lepa žena, hvala bogu. Najbolje bi bilo još da imam ženu kojoj niko ne deli kompliment”, jasan je Lukas.
A po onoj narodno koja kaže da se vlastita žena i tuđ novac nikom ne pozajmljuju, Aca trenutno barata sa “čistim računima” kod pozajmljivača i kod onih od kojih je nekada pozajmljivao pare..
“Naravno, dešavalo se da mi neko ostane dužan određenu sumu, mnogo puta sam pozajmljivao, ali sada zaista nemamo dužnike. Nikoga ne jurimo za novac. Dešavalo se dok sam se kockao da zapadnem u velike finansijske krize, u ogromne dugove. Naravno, sve te dugove sam vratio. Nikada nisam oskudevao toliko da nemam za cigarete. Verovatno nikad ni neću doći u takvu situaciju”, tvrdi popularni pevač.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Aca Lukas: Je*ao bih mater onom ko se nabacuje mojoj ženi!

Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2016

Folk pevač Aca Lukas zna kako bi se obračunao sa onima kojima bi palo na pamet da muvaju njegovu suprugu – po kratko postupku!..“U mom prisustvu to ne sme da se desi jer je to nevaspitano. Nisam došao u situaciju da dođe neki kreten i deli komplimente mojoj ženi, da joj se nabacuje u mom prisustvu....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.