ABRONOŠA: Barbiku gura oženjeni dečko

Izvor: Kurir, 03.Jun.2015, 06:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABRONOŠA: Barbiku gura oženjeni dečko

Nova sreda brzo je stigla, a drage moje abronoše, i vreme je da vam ispijanje kafe ulepšam nekim sočnim tračevima. O učesnicima „Parova“ i njihovoj umešanosti u elitnu prostituciju čitamo već mesecima, pa nema potrebe da se njima bavim, pa sam odlučila da kažem koju reč o seksu iz interesa. Naša današnja zvezda je Barbika, finalistkinja jednog popularnog muzičkog takmičenja, koju do pobede gura vrlo uticajni ljubavnik, zvaćemo ga Ćelavi.

Ništa ne bi bilo neobično >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u ovoj priči da dotični gospodin nije oženjen i dvadesetak godina stariji od nje. Slažem se da ljubav ne zna za godine, ali ovde ne možemo da govorimo o toj vrsti emocija, već samo i isključivo o interesu. O vezi između Ćelavog i Barbike, tajno ili javno, pričaju i drugi učesnici popularnog takmičenja koji su ispali i izgubili šansu da naprave karijeru zbog plavokose lepotice koja je put do zvezda sebi prokrčila preko kreveta. Da dobro peva, niko joj ni reč ne bi rekao, ovako svi su ogorčeni na nju. Ali, devojka se snašla.

Kad smo već kod estrade i pevačica, Problematična,tako ćemo oslovljavati  jednu učesnicu sličnog TV formata, upala je u pakao droge. U loše društvo ušla je kao srednjoškolka. Krenula je od trave, da bi završila na igli. Trenutno zbog poroka nikome nije interesantna. Od lepotice je ostala samo kost i koža. Umesto na sceni, završila je na lečenju u jednoj klinici.

Na kraju, da ne bude sve tako crno, ispričaću vam jednu malo vedriju priču. Mlada glumačka zvezda, koju ćemo zvati Lepotan, izgubio je nevinost s danas jednom popularnom voditeljkom. Ona je kao srednjoškolka bila njegova prva ljubav. Zabavljali su se kao tinejdžeri. Nedavno su se ponovo, posle dugo godina, videli, ali je njihov susret prošao hladno kao da između njih ničega nije bilo.

Toliko od mene za danas i vodite abrove do novog druženja za sedam dana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.