A BILI SU BLISKI: Dalila se uključila u emisiju UŽIVO i žestoko GA isprozivala! Otkrila mu i TAJNU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A BILI SU BLISKI: Dalila se uključila u emisiju UŽIVO i žestoko GA isprozivala! Otkrila mu i TAJNU!

"Ti si bre klošar", poručila mu je između ostalog Mujićeva.

Peta sezona "Parova" se završila pre mesec i po dana, ali doskorašnji stanovnici luksuzne vile u Zemunu nastavljaju svoju rijaliti igru i u stvarnom životu. U večerašnjoj emisiji su rešili da se malo prozivaju i svađaju.

Prvo su se posvađali Joca Gambino i Nikola Strahinić Ploća, a u jednom momentu se u emisiju telefonski uključio i Nikola Lakić koji je takođe opleo po Gambinu.

UKLJUCENJE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NIKOLE LAKICA I OPLEO PO GAMBINU by youtubepanda

Tema njihove rasprave je bila Dalila. Nikola zamera Joci što se "šlihta" Dalili jer je pobednica. Mnogi zameraju isto Gambinu. Joca tvrdi da je Dalili pravi prijatelj i da su oni uvek bili bliski tako da njihovo druženje nikako nije iz koristi.

Ipak, pravi haos nastao je kada se u emisiju uživo uključila pobednica "Parova", Dalila Mujić. Ona je žestoko isprozivala Ploću i otkrila mu jednu tajnu - da je on bio samo igračka u njenim rukama.

- Alo bre, skini te patike koje si nosio u rijalitiju i sad ih ne skidaš. Ti si bre klošar i ne zanimaš me uopšte. Bio si moja igračka shvati - bila je oštra Dalila.

Dalila je dalje u razgovoru odbila da gostuje u emisiji sa Ploćom koju je Jovana Jeremić zakazala za sredu.

Gambino je dobio velike pozdrave od Dalile i samo su potvrdili veliko prijateljstvo. Ploća joj nije uzvratio uvrede.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.