10 GODINA BRAKA: Zavirite na magičnu proslavu godišnjice Sandre i Andreja Meljničenko!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 GODINA BRAKA: Zavirite na magičnu proslavu godišnjice Sandre i Andreja Meljničenko!

Slavni par ovog vikenda proslavio je deset godina ljubavi, a o njihovoj dirljivoj proslavi svedoče fotografije koje su podelili njihovi gosti

Sandra i Andrej Meljničenko proslavili su godišnjicu u Švajcarskoj u luksuznom zimovalištu svetskog džet-seta, Sant Moricu, piše Story.rs

Okruženi masivnim Alpima od kojih zastaje dah i pogledom na fascinantna jezera, njihovi prijatelji imali su priliku da uživaju u savršenom vikendu.

A photo posted by Nina >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Badric Official (@badrich) on Aug 30, 2015 at 1:03pm PDT

O tome svedoče brojne fotografije koje su podelili njihovi gosti, među kojima su se našle i Nina Badrić kao i Eva Kavali, supruga slavnog dizajnera Roberta Kavalija.

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Aug 30, 2015 at 11:06am PDT

Džastin Ošea, direktor prodaje u modnoj internet prodavnici My Theresa i njegova partnerka, modna urednica magazina Harper’s Bazar - a Veronika Hejlbruner uživali su u savršenom vikendu na čemu su se zahvalili svojim domaćinima.

A photo posted by @justinoshea on Aug 30, 2015 at 9:53am PDT

"Hvala vam Aleksandra i Andreje na savršenom ljubavnom vikendu, i čestitam vam desetogodišnjicu braka", napisao je Džastin podelivši delić neverovatne atmosfere koja je vladala među alpskim vencima.

Pogledajte još nekoliko fascinantnih fotografija:

A photo posted by @justinoshea on Aug 30, 2015 at 6:52am PDT

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Aug 30, 2015 at 7:04am PDT

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.