Izvor: Blic, 24.Okt.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planule karte za novi Kusturičin film

Ulaznice za kanadsku premijeru filma Emira Kusturice "Na mliječnom putu" (On the Milky Way) rasprodate su za samo tri dana.

Film se prikazuje u Torontu na posebnim projekcijama, a biće prikazan i na godišnjem Festivalu srpskog filma u toj kanadskoj metropoli koji počinje 10. novembra.

Gledaoci će film "Na mliječnom putu" moći da vide 12. novembra u okviru festivalskog programa, ali i sutradan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na dodatnoj večernjoj projekciji u "Ridžent teatru" (Regent Theatre).

Tradicionalni Festival srpskog filma u Torontu počinje 10. novembra, a organizuje ga Nenad Stanković, osnivač i izdavač "MI magazina", publikacije koja na srpskom jeziku izlazi još od 1999. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.