Provokacija ga skupo koštala: Lepi Mića prebijen u bašti kafića?!

Izvor: Scandal.rs, 14.Sep.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provokacija ga skupo koštala: Lepi Mića prebijen u bašti kafića?!

Pevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, prebijen je u petak oko 14 časova u bašti jednog beogradskog kafića u Zmaj Jovinoj ulici. Prema rečima očevidaca, bivšeg farmera pretukao je Dragan Ninković, zvani Nino, koji se tri puta pojavio na Pinku kao podrška Ekremu Jevriću.

“Lepi Mića završio je u Urgentnom centru, gde je dao izjavu da je pretučen. Tu su mu konstatovane teže telesne povrede. Razbijen mu je nos i ima tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kopče”, otkriva izvor blizak pevaču i dodaje:

“Svađa je počela bukvalno zbog neke gluposti. Njih dvojica su sedeli u istom društvu i sporečkali su se zbog nečeg totalno nebitnog, a onda je Mića, kako samo on to ume, počeo da bocka dok skroz nije isprovocirao Dragana, koji se onda fizički obračunao sa njim”, zaključuje sagovornik.

Pozvali smo Lepog Miću, koji je preklinjao da ne pišemo o incidentu.

“Odakle vam to? Ko vam je rekao? Kako je moguće da znate? Ma, ništa se nije desilo. Nemojte ništa da pišete! Jedan lik me je jednom udario dok smo sedeli, i to je to. Ja sam dobro. Nemojte ništa da pišete da mi ne pravite probleme, moli vas Mića”, preklinjao je on.

Inače, folker je i tokom rijalitija „Farma“ gledaocima zapao za oko kao prznica i kavgadžija. On je voleo da provocira ostale farmere i uvek se raspravljao sa svima. Sva sreća pa je fizičko nasrtanje u šou-programu kažnjivo, te se niko nije usudio da krene na njega pesnicama.

Izvor: Kurir

Foto: Promo/Farma
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.