Obdukcija pokazala: Poznat uzrok smrti majke i sina iz mesta Gornje Hrasno kod Kalesije

Izvor: Blic, 23.Jan.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obdukcija pokazala: Poznat uzrok smrti majke i sina iz mesta Gornje Hrasno kod Kalesije

Obdukcija tela Mine Hujdur /70/ i njenog sina Ekrema /27/ iz mesta Gornje Hrasno kod Kalesije pokazala je da su preminuli od trovanja ugljen-monoksidom, potvrdio je portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.

Oni su 21. januara pronađeni mrtvi u kupatilu porodične kuće, nakon čega je na teren izašao i dežurni tužilac kantonalnog Tužilaštva koji je naredio obdukciju.

Pre obdukcije sumnjalo se da su sin i majka nastradali od strujnog udara.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kalesija: Majka i sin se otrovali ugljen-monoksidom

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2017

TUZLA - Obdukcija tijela Mine Hujdur (70) i njenog sina Ekrema (27) iz mjesta Gornje Hrasno kod Kalesije pokazala je da su preminuli od trovanja ugljen-monoksidom, potvrdio je Srni portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović...Oni su 21. januara pronađeni mrtvi u kupatilu porodične...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.