Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači BiH Sušiću: Ako si ti trener, Ekrem Jevrić je pevač

Nemamo samo mi muke oko neznalica koje igraju u reprezentaciji. Imaju i Bosanci, koji su, kao i Srbija, na pragu su da kažu zbogom EP već posle četiri kola. Poslednji poraz od Izrale 3:0 prelio je "čašu žuči" među navijačima Bosne i Hercegovine.

Oni traže ostavku selektora Safeta Sušića, koji je udaru još od Mundijala kada nije uspeo Džeka i drugove da odvede u osminu finala.

"BH Fanaticosi", najbrojnija navijačka grupa koja prati reprezentaciju, na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Haifi pokazala je poruku Sušiću: "Idi, idi neznalice". Osim tog transparenta na tribiama je viđena i poruka: "Ako si ti trener, Ekrem je pevač".

Sušić je, uoči utakmice, poručio da neće podneti ostavku ni u slučaju poraza...Kao naslednici Sušića, mediji pominju Vahida Halilhodžića, Mehmeda Baždarevića i Dušana Bajevića.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.