Ekrem bez pardona: Vojo bio sam sa Vendijem, je l ona bila tvoja ženska?

Izvor: Scandal.rs, 01.Sep.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem bez pardona: Vojo bio sam sa Vendijem, je l` ona bila tvoja ženska?

Kada su se u istom studiju našli Vojislav Šešelj i učesnici rijalitija “Parova”, emisija “Ćirilica” dobila je potpuo novu dimenziju.

Svi su se smejali kada je Era upitao Šešelja da mu bude kum, ali i iznenadili kada ga je Ekrem pitao za Vesnu Vukelić – Vendi.

On se bez ikakvog pardona obratio vojvodi:

“Ja sam tri puta bio u Pinku i tada sam bio blizak sa Vendi a čuo sam da je to bila i tvoja >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ženska. Da li je to istina”, upitao je Ekrem i sve ostavio zatečenim.

Milomir Marić je rekao da se i na ovo pitanje mora dati odgovor, naravno, vođi radikala to nije palo teško.

“Kao prvo, ja nikada ne bih upotrebio takav izraz. U nekim situacijama jesam, u nekim nisam. To je bilo pre 24 godine. Ja sam bio mogo mlad, ona još mlađa. To jeintima i to se ne prepričava”, rekao je Vojislav.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Vendi Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.